dimarts, 8 de maig del 2018

Fem balanç de la Biomarató


Entre els dies 27 i 30 d’abril vam participar en la Biomarató 2018, un esdeveniment  en forma de concurs entre ciutats de tot el món per registrar el màxim d’observacions de biodiversitat.

Des del Grup Naturalista del Virsa es van programar dues sortides de camp, una a Collserola i l’altre a l’entorn del riu Llobregat. Algunes persones també van participar a nivell particular en un anellament d’ocells al Parc del Roserar, o van fer observacions individualment.

Revisant les captures dels caçapapallones
Aquesta és una mostra de fotografies de les observacions que es van fer.


Totes aquestes observacions es van registrar a la plataforma Natusfera per a ser validades per la comunitat científica. Si cliqueu sobre la imatge del projecte, accedireu als resultats.


El balanç que podem fer dels resultats és molt satisfactori a tots nivells, però el que més destaca és la quantitat d’observacions, que s’acosta a les 500. D’aquestes observacions hem pogut arribar a validar científicament la presència de 147 espècies diferents. Aquestes observacions s’han afegit al projecte que vam engegar l’any 2016, i que té com a finalitat l’estudi de la biodiversitat a Sant Feliu.


Podeu seguir-nos a Instagram i al Twiter amb l'etiqueta @virsanat.
També podeu contactar amb nosaltres al correu: virsanat@vergesalut.net 

Aquesta és una mostra de les 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada